Cum o să-mi petrec sfârşitul lunii.

De mânuţă cu Mădă, printre oamenii mari – aşa cum spune şi ea.


Personal, îmi plac tare mult evenimentele. Perspectivele de organizator şi cele de participant sunt, într-adevăr, diferite, însă îmi dau aceeaşi stare de spirit, acelaşi entuziasm cu care aflu lucruri noi, cunosc oameni şi plec mândră de mine că am luat decizia de a participa la respectivul eveniment (de cele mai multe ori).

La Social Media Summit am fost anul trecut aici, la Iaşi, dar mi-a plăcut aşa de tare încât trag o fugă pe la Bucureşti pentru ediţia de anul acesta, pe 29 februarie. Dar ne vedem şi la cea din 16 martie, la Iaşi. Nu de alta, dar am de scris o licenţă pe Social Media.
De mai bine de o lună m-am înscris şi abia aştept să ajung la Congresul Comunicatorilor, pe 29 februarie în Bucureşti, unde voi întâlni oameni mari în ale comunicării, alţii decât cei cu care m-am obişnuit până acum şi la care mă raportez uneori.
Şi fiindcă se spune despre luna martie că este luna dedicată femeii, îmi voi începe primăvara într-un stil feminin, printre femei puternice care şi-au făcut loc într-o lume considerată ca fiind a bărbaţilor – antreprenoriatul.  The woman e conferinţa care mă va menţine ochi şi urechi aproape o zi întreagă şi la care o voi cunoaşte, în sfârşit, pe Mihaela Rădulescu. Iar cu ocazia asta mai văd şi mult râvnitul Cluj, nu doar din maşină. Ceva sugestii?

3 evenimente mari şi late în 3 zile diferite, ce vor fi urmate de 3 articole aici, pe blog.

Să mergem, deci!

Share This:

Comments

comments

4 Comment

  1. :-)) sau de a transforma gătitul ăsta într-o afacere iminentă.

  2. :)) M-am gândit eu că la asta va duce cu gândul la prima citire. Cât despre conţinutul articolului, întotdeauna am fost de părere că trebuie să îţi transformi pasiunea în meserie şi nu invers, pentru o fericire şi sănătate mintală maximă (bine şi maximul ăsta are conotaţia lui pentru fiecare). Mersi fain! Te pup şi eu!

  3. Să înțeleg că ”The women” e o conferință ce va avea loc într-o bucătărie foarte mare, iar tema conferinței este ”modalități de a găti iminent”

  4. Prima data am citit titlul ca "…sfarsitul luMii" si ma gandeam ca voi descoperi inca un articol despre How to Survive Zombie Apocalypse or smth similar :))Revenind la ce am citit totusi in articol, felicitarile mele pentru determinare si dedicare catre evenimente de genul. E minunat sa-ti placa domeniul pe care-l urmezi. E minunat sa faci din placere lucruri pe care altii le-ar considera istovitoare. Te pup!

Leave a Reply